זיבאן וליריקה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

15/08/2012 | 16:29 | מאת: משה

אני לוקח פעמיים זייבן. לאחרונה קיבלתי מרופא כאב ליריקה 150 מ"ג לכאבי גב ונוירופתיה. שכחתי לשאול את הרופא וייקח זמן לביקור הבא. האם ניתן לקחת ?

אין אינטראקציה ידועה בין 2 תרופות אלו, אשר עובדים במנגנונים שונים ונפרדים לגמריי בייחד עם זאת כל אחת מהתרופות עלולות לגרום לתופעות לוואי כשלעצמן כך שהצירוף מגביר הסיכוי מציע כן לנסות, אך לעקוב אחר סימפטומים בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il דף פייסבוק: ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?