צמפיקס וזיבאן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/08/2012 | 10:25 | מאת: כהן

אני לוקח זיבאן כבר כחודש . מעשן פחות אבל מרגיש שהדחייה מהסיגריות בימים הראשונים נחלשת ואני נגעל פחות מהסיגריה ועולה בכמות. האם מותר לקחת זיבאן בבוקר וצמפיקס בערב? תודה

עקרונית כשלוקחים תרופה צריך לקחת אותה במינון בה היאאמורה לפעול. אם אתה לוקח זייבאן אתה אמור לקחת אותה במינון המומלץ שזה פעמיים ביום וכן לגבי הצמפיקס לדעתי או שנישאר עם זייבאן פעמיים ביום או שעובר לצמפיקס פעמיים ביום שמא תצא קרח מכאן ומכאן ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?