צימפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

04/08/2012 | 08:18 | מאת: zigi

שלום רב, הנני בעברי סבלתי מדכאונות עקב משברים בחיי וטופלתי ע"י אקסנס לפני שנים רבות וציפרלקס. כיום הנני ללא תרופות. לפני כשלושה שבועות התחלתי בדנה לגמילה מעישון ולפני כעשרה ימים התחלתי ליטול ציאמפיקס, הכדור לא טוב לי אני עצובה וחסרת אנרגיה .פוחדת לקחת את הכדור . רוצה להפסיק את השמוש בכדור ולהפסיק לעשן. הרופא אמר תעשנו כמה שאתם רוצים ואז אחרי נטילת הכדור אני מתחילה לעשן כי מותר. בבקשה עצה..פוחדת מהכדור כי אני אדם של מצבי רוח בנוסף הוא מונע ממני להגיע לאורגזמה..האם הכדור זאת הסיבה?

צמפיקס מכפיל סיוכיי הצלחה להפסקת עישון יש מקרים בהם התרופה עושה תופעות לוואי וכדאי לא להתמיד בה פגיעה באורגזמה אינה תופעת לוואי אופיינית של התרופה אבל כמעט כל תרופה עלולה לגרום להפרעות מיניות אינדיבידואליסטיות אז הבחירה בידייך, אם מרגישה שהמחיר של התרופה כבד לך מדיי, עברי לעזרים אחרים קיימים ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?