צ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/07/2012 | 13:20 | מאת: זקלין

בת 55,מעשנת מגיל 20, קיבלתי היום צמפיקס להפסקת העישון, אני מפחדת לקחת את הכדורים,מכמה סיבות: 1. אני נוטלת כדורים באופן קבוע 2, היו לי תקופות כמו דיכאון,וזה חולף לבד, 3, הרופא אמרה לי שימי לב לשינויים במצב הרוח,כי זה יכול לגרום לדיכאון, וכבר נרתעתי מלקחת, 4, קראתי שהכדור יכול לגרום למחשבות אובדניות,וזה גם הפחיד אותי מה אתה אומר ד"ר, מה דעתך? יום טוב

אם את סובלת מדיכאון מז'ורי עם נטייה אובדנית ומופרעת פסיכיאטרית קשה אכן הכדור לא מתאים לך בכל מצב אחר כולל נטילת כדורים קבועים כולל דיכאון קל הכדור מומלץ מעקב זה תמיד נכון ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?