גם לי קרה אותו הדבר!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/07/2012 | 22:06 | מאת: יאיר

הפסקתי לעשן לאחר 8 שנים ותקפה אותי צרבת. חשבתי תחילה שזה נובע בגלל שאני אוכל יותר עקב ההפסקה. אך גם כשאכלתי מסודר זה קרה.

אין שינוי פיזיולוגי שמסביר התגברות צרבות לאחר הפסקת עישון ההפך אולי שינויי תזונה שחלו עם הספקת העישון יכולים להסביר אלכוהול מטוגן מטובל אכילה ליילית, אוכל שומני כל אלו מעלים צרבת כדאי לבדוק הרגלי אכילה קודם כל טיפול באומפרדקס יעזור אם צריך ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?