ניקוי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

01/07/2012 | 11:28 | מאת: ט.

לפני שבוע הפסקתי לעשן, ולמרות שהיום הראשון היה קשה מבחינת כאבי ראש וסחרחורות, הימים שאח"כ היו קלים באופן מפתיע. ממה שקראתי על הפסקת עישון ציפיתי להתחיל להשתעל ולהרגיש ליחה רבה וזה לא קורה, מה שמדאיג אותי - אולי הגוף שלי לא מתנקה מספיק? אולי זה עוד יבוא בשבועות הקרובים? האם יש דרך לעזור לו בניקוי הרעלים (כן, אני שותה הרבה מים, אוכלת בריא ועושה פעילות גופנית יומיומית. אולי כדאי לקנות סירופ מכייח?

התגובה הזאת אינה חובה קורית רק בחלק מהנגמלים זה לא ניקוי הגוף זו תגובה של מערכת הנשימה בלבד זה לא ניקוי רעלים סיסטימי העדרת תגובה זו לא מצביעה על שום בעיה ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה ברמת גן, יועץ לגמילה מעישון תורים למרפאת רפואת משפחה של קופ"ח מכבי ברמת גן דרך אתר מכבי או דרך 036738090 או דרך 3555* תורים לייעוץ פרטי להפסקת עישון וירידה במשקל בעזרת דיקור אוזן ועוד – דרך אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?