מכון אברהמסון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/06/2012 | 10:50 | מאת: דניאלה

שלום שמעתי על מכון אברהמסון בכל מיני מקומות לגבי גמילה מעישון, הבעיה היא שדווקא האנשים שאני מכירה אמרו לי שהיו שם וחזרו לעשן לאחר תקופה של חודש בערך, רציתי לקבל אולי דעה של מישהו שמבין בזה כי המחיר ממש יקר ואם זה לא עוזר חבל על הכסף.. אם התשובה היא לא לנסות האם יש לך המלצה אחרת?

קשה להביע דיעה על גוף שלא מפרסם מחקרים ואוחוזי הצלחה כל אדם שעוזר להיגמל מעישון - זה מבורך, כולל הילרים וכולל קריסטלים לא מדובר בשיטה רפואית שקשורה לתחום עיסוקיי

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?