תרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

15/06/2012 | 19:30 | מאת: לוהם

ד"ר מאיר שלום רב.אחרי שהשתתפתי בסדנה לגמילה מעישון התחיל השלב בטיפול תרופתי תרופה בשם צמפיקס התחלתי עם מינון1מ"ג לפי המלצת רופא משפחה היה לי רצון להיגמל מהסיגריות רק בגלל סיבה אחד אני לא נהנה מהסיגריה סתם עשן סתם אוויר במיוחד שהתחלתי טיפול בזיפרקסה לפני 12 שנה יש את כל הסיבות שבעולם לעזוב סיגריות אני לא יכול לא "רוצה"צמפיקס לא היה יעיל היה תופעות לוואי איומות התיעצתי עם כמה רופאים משפחה פסיכיאטר כדי כנראה עוסה אינטראקציהשללית עם כדוריים פסיכיאטרים נשראתי עם השאלה "אם אתה רוצה אתה יכול" יש לי שאלה אחד יש קשר בן הנאה ותיגמול לבן חוסר הנאה בגלל טיפול תרופתי

לא בטוח שהבנתי את השאלה בכל מקרה צמפיקס מותר בייחד עם זיפרקסה ושאר תרופות פסיכיאטריות התרופה מעלה את הסיכוי להצליח בגמילה ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה ברמת גן, יועץ לגמילה מעישון תורים למרפאת רפואת משפחה של קופ"ח מכבי ברמת גן דרך אתר מכבי או דרך 036738090 או דרך 3555* תורים לייעוץ פרטי להפסקת עישון וירידה במשקל בעזרת דיקור אוזן ועוד – דרך אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?