גמילה מעישון וסיגריה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/06/2012 | 22:09 | מאת: ניר

שלום רב. אני בן 32 והפסקתי לעשן לאחר כ12 שנים רצופות(התחלתי במהלך השירות הצבאי).ההפסקה היתה בבת אחת והקושי הוא רב אך אני עומד בו עד כה.ברצוני לדעת מה היא דעתך על סיגריה אלקטרונית לצורך גמילה מעישון,והאם היא יכולה לסייע בתקופה הראשונית של גמילה מהסיגריות.

http://www.mako.co.il/news-israel/health/Article-0218a9ce5b1c731018.htm זו גם דעתי

09/07/2012 | 02:42 | מאת: חיים

כדאי לבדוק שוב את הזהרת משרד הבריאות באתר שלהם בלבד ללא תוספת נופח כתבות למיניהם היכנסו לאתר משרד הבריאות בקשו בחיפוש סיגריה אלקטרונית עברו על ההזהרה ותחכימו בנוסף : בידי מכתב משרד הבריאות אשר קובע חד משמעית שאין שום נזק לציבור בסיגריה האלקטרונית, אפשר לקבלו ממני , א, משרד הבריאות אשר הזהיר את הציבור היות ויש סוג סיגריה שאינה משווקת כאן בארץ שעליה יש חשש ( עדיין לא נבדק ) לכן בכדי שלא יבואו בטענות על משרד הבריאות לכן יצאו במכתב זה ב, שאלה קטנה לי אל כל מי שטוען שסיגריה זו אינה בריאה אם אכן כך הם פני הדברים מדוע אין חבילות אילו נעצרים בכניסתם לארץ מי כמוך ד"ר יקר יודע שמשרד הבריאות יצא נגד דיאטה CCH ומני אז נעצרו בגאווה ובפרסומת משלוחים אלו מחו"ל , אלא כמו שכתבתי קודם א, משרד הבריאות רוצה לכסות את עצמו מכיוון שאין לו די כסף עבור מחקר ובדיקה מעמיקה בנושא זה והלוואי ויהיה אחד שירים את הכפפה אחת ולתמיד במחקר מעמיק על נושא זה ב, אחטא אולי בלשוני כשאכתוב מילים אילו אבל אולי מי יודע אולי יש צדק בדברי מי כמונו ציבור המעשנים יודע כמה מרוויחה מדינתנו על הסיגריות שאנו צורכים כמה מיסים היא מטילה עלינו על כך זהו בור שאין לו תחתית וגם לכך כולנו יודעים שזה לא יגרום להפסקת עישון אלא להתרבות משפחות העניות שמוכנות לצרוך סיגריות במקום אוכל לילדיהם אי לכך ולכן אין ליפסול לדעתי בשום פנים ואופן ללא מחקרים משני הצדדים את נושא סיגריה האלקטרונית בברכת הצלחה לכל הרוצים להיגמל בכל שיטה שהיא מחבר המאמר מנהל חברת "מוח" 0527677401 אשמח לתגובות ענייניות תודה רבה לפורום

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?