צמפיקס סימבלטה ובונסורין

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

07/06/2012 | 19:24 | מאת: כהן

שלום. אני לוקח סימבלטה עקב נוירופתיה בכפות הרגליים. וגם בונסורין בערב. הסימבלטה לעומת תרופות קודמות, מפחית את הכאב. וחל שיפור במצב הרוח הכללי. האם מותר לקחת צמפיקס ? כיצד להתאים זמני הלקיחה. לצערי רופא המשפחה קצת "מגמגם" בתשובות תודה

מותר לקחת פעמיים ביום בהפרש של 8 שעות לאחר כוס מים ללא קשר לשאר התרופות ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה ברמת גן, יועץ לגמילה מעישון תורים למרפאת רפואת משפחה של קופ"ח מכבי ברמת גן דרך אתר מכבי או דרך 036738090 תורים לייעוץ פרטי להפסקת עישון וירידה במשקל בעזרת דיקור אוזן ועוד – דרך אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?