עישון פסיבי? דרך החלון...

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/06/2012 | 18:02 | מאת: גילת

השכן שלי מעשן בגינה שנמצאת קומה מתחתינו. כעת חם, וכשהחלון פתוח מריחים את ריח הסיגריה בבית. הוא לא מעשן ישירות מתחת לחלון אלא בצד, אך עדיין מריחים מאד. מלבד הריח שמאוד מציק לי, האם זה גם פוגע בבריאותינו?

ידוע שעישון פאסיבי מזיק המחקרים נעשו על בני זוג שגרים באותו בית אין לי נתונים מדעיים שמכמת את שאלתך מן הסתם זה לא מוסיף בריאות אבל לא יכול לצטט לך מאמר שבדק את זה והשווה את זה לאדם שהשכן שלו לא מעשן ועקב אחרי אנשים אלו שנים כדי להגיע למסקנה סטטיסטית מודייקת

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?