הפסקת עישון בהדרגה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/05/2012 | 10:16 | מאת: רבקה

שלום-לפני חודשיים עישנתי 12 סיגריות ביום יום אחד החלתטי לרדת במינון הסיגריות מאז אני מעשנת רק 5 סיגריות ביום ולא עוברת את ה-5 יש לי משמעת מאוד חזקה ואני רוצה לציין שאני רצה כמעט כול יום וקבוע 3 פעמים בשבןע אני בת 52 וחצי שמתי לב שמאז שהפחתתי בסיגריות אני נושמת הרבה יותר בקלות בשמן ריצה, לא כמו שהיה כשהייתי מעשנת 12 סיגריות ביום אז הייתי מעשנת סיגריה ראשונה עם כוס קפה (נס קפה עם חלב) ויוצאת לריצה היה לי קשה לנשום ובחזה היה סורף לי אחרי ריצה של 20 דק' היום קל לי יותר האם זה בסדר לעשן 5 סיגריות ביום כי אני לא ממש רוצה להפסיק חגמרי אני מרגישה צורך לעשן כי אם אני אפסיק לגמרי אני יודעת שאני לא אפסיק לחפס מה לאכול, גם היום שאני מעשנת 5 סיגריות אני רוצה לאכול כול פעם שבא לי לעשן וגם עליתי במשקל מאז אפילו שאני מתאמנת כי אני מחפסת כול הזמן משהו מתוק ולכן עליתי 3 ק"ג עכשיו אני מנסה להרגיל את עצמי לאכול פחות מתוקים כי זה מתבטא בבטן אבל זה קשה אני מנסה להחליף את הסיגריה במסטיק אבל כמה אפשר ללעוס מה אפשר לעשות כדי להפסיק לעשן ולא לעלות במשקל או לא לחפס תחליפים תודה מראש

כדאי לעשות שינויים תזונתיים מבוססים על ארוחות קטנות מתוכננות מרובות על פחמימות מורכבות לשתות הרבה לעשות פעילות גופנית אם תרצי עוד עזרה ודיקור וכו, אולי אוכל לסייע לך יותר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?