ד"ר עם כל הכבוד סיגריה אלקטרונית לא נמצאה כמסרטנת

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/04/2012 | 15:55 | מאת: smoke free

ראשית אתה בעל אינטרס בעניין , וזה חשוב שאנשים ידעו אתה מטפל בגמילה מעישון (משם המשכורת מגיעה אני מאמין?) דבר שני יש לי ביד בדיקות מעבדה של סיגריה אלקטרונית של חב' smokfreeisrael והחומרים שנמצאים שם הם פרופילן גליכול , אתיל צטט , וניקוטין , ולא כמו שציינת דיאתילן גליכול , לכן מכבודך לבדוק את העניין , אין לי ספק שהדרך הטבעית (שלך כנראה ) היא הדרך הטובה ביותר הבריאה ביותר , אך לצערך החומרים שנמצאים בחלק מהסיגריות שאני מכיר הם חומרים בשימוש יום יומי לתרופות , מזון , וכמובן הניקוטין (ישנם גם כאלו ללא ניקוטין ) אני אשמח לתגובה עניינית ולשיתוף פעולה בנושא על מנת להאיר ולהחכים . תודה רבה.

בדבר אחד אתה מטעה את הציבור 95% ממשכורתי לא קשורה לגמילה מעישון אלא לרפואת משפחה מסורה במכבי שירותי בריאות עמדת משרד הבריאות והחברה למניעת עישון היא לאסור סיגריה אלקטרונית זכותך לחשוב ולנהוג אחרת אבל אולי התבלבלת במי פה בעל האינטרס ????? אופס

30/04/2012 | 23:40 | מאת: hzabari

ואני בטח לא כאן על מנת להתנצח איתך , אני משווק את המוצר בארץ, ולא נתתי שום פרט תקשורת שלי, לכן האינטרס שלי לא פעיל כאן, לא חיפשתי לכוון לכך שמשכורתך היא בגמילה מעישון, אלה קופות החולים מרוויחות המון מסדנאות הגמילה (והם אלו שמשלמות לך , לכן הרי ברור שזו תשובתך) אני כאדם פרטי אומר לך תודה על עבודת הקודש שלך ברפואה. אבל שאלה ואם אפשר תשובה כנה - אדם שהברירה שלו היא סיגריות רגילות או סיגריה אלקטרונית מה תמליץ לו? -----ואני אבין אם לא תוכל לענות לי על שאלה זו----

ומי נטול אינטרס ( אני ) שמנהל את הפורום הזה ללא שום מטרת רווח

30/04/2012 | 23:42 | מאת: smokefreeisrael

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?