נרגילה או סיגריה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/04/2012 | 21:18 | מאת: שאול

שלום רב. אני בן 35 ואני אוהב לעשן נרגילה וגם מידי פעם סיגריות. אין לי קביעות בעישון אך אני נוטה יותר לעשן נרגילה. השבוע ראיתי מישהו מעשן מסיגריה אלקטרונית. קראתי מעט על הפטנט הזה אך עדיין נשארו לי מספר קצוות לקשור: 1. נאמר לי שהמכשיר מדמה את תהליך האנהלציה, האם אני יכול להסיק שזה יותר "בריא" מכל עישון אחר ???. 2.האם רצוי להפסיק לעשן כל דבר אחר ולעשן רק סיגריה אלקטרונית ??. 3 לא רשום באף מקום מהי עמדת משרד הבריאות בנושא. האם ידוע לכם ?? מעבר לאמור לעיל אשמח לקבל מכם כל מאמר, לינק, או הכוונה על מנת ללמוד את הנושא של " סיגריה אלקטרונית"

סיגריה אלקטרנוית אסורה לשימוש עי משרד הבריאות , מסרטנת

07/05/2012 | 03:22 | מאת: אלי

שלום רב ד"ר מיכאל ויינפאס משום מה אני רואה שהדעות שלך הם שליליות משום מה לגבי סיגריות אלקטרוניות אני רוצה לציין שאני כבר חודש הפסקתי לעשן (בזכות הסיגריה אלקטרונית) ובבקשה על תסבן ותוסובב את התשובה השאלה שלי אליך איזה חומר מסרטן כפי שציינת יש בסיגריה האלקטרונית ? האם הניקוטין בנוזל מסרטן? או רק זהו חומר ממכר ואם יש דבר מזיק אחר בסיגריה אנחנו הציבור שמעשנים את הסיגריה האלקטרונית צריכים להיות מודעים אליו (השמח לפרוט מורכב) משם מה אין תשובה מוכחת או ברורה בשם מקום ולסיגריה רגילה אין בעיה לפרט את החומרים המסרטנים מצפה לתשובתך בברכה אלי לוי

15/09/2012 | 14:15 | מאת: אסף

למה לדעתך סיגריה אלקטרונית מסרטנת מעבר לחומר הניקוטין שבה?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?