שאלה קצת משונה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

15/04/2012 | 11:32 | מאת: מאיר

אני בן 71 התחלתי לעשן בגיל 17 והגעתי לחפיסת סיגריות ביום. אז לא היה ידוע הנזק שהסיגריות גורמות. לפני כשנתיים, לאחר מאמצים רבים, הצלחתי להפסיק. כעת, הגיע קרוב משפחה שלי מחו"ל וסיפר לי שהיום הרופאים טוענים שמי שעישן משך כ-40 שנה והגיע לגיל מבוגר, הנזק שייגרם לריאות בתהליך הניקוי יכול להיות גרוע מהנזק שגורמים לו הרעלים שהגוף כבר התרגל אליהם, וממליצים בגיל מבוגר לא להפסיק לעשן. האם הדבר נכון ? האם פרוש הדבר שעלי לחזור לעשן ? אודה על תשובתכם

אין סימוכין מקצועיים מדעיים למה שאמר לך החבר הפסקת עישון יעילה ומועילה בכל גיל חזק ואמץ ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה, יועץ לגמילה מעישון מקבל כרופא משפחה דרך מכבי במרפאת מומחים ברמת גן ברחוב ביאליק 13 תורים במספר 036738090 ומקבל באופן פרטי ליעוץ להפסקת עישון, כולל דיקור להפסקת עישון וירידה במשקל פרטים באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?