איך לזהות ego-t מזויף?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/04/2012 | 21:42 | מאת: ודים

אני רוצה לקנות סיגריה אלקטרונית ego-t ושמתי לב שיש פערים עצומים בין האתרים שונים איך אני יכול לדעת שסיגריה אלקטרונית שמוכרים לי היא אמיתית ולא זיוף? האם יש הבדל בין הסיגריות או שסתם מישהו עושה עלינו קופה? ראית אתר שמוכרים שם אותה סיגריה ב700 שח ובאתר אחר ב 250 שח לפי התמונות נראה אותו דבר ולפי תאור גם תודה מראש

כיוון שסיגריה אלקטרונית אסור לשימוש עי משרד הבריאות והחברה למניעת עישון בה אני חבר ונמצאה מסרטנת איני ממליץ על שום סיגריה אלקטרונית למי שבריאותו חשובה לו ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה לרפואת משפחה, יועץ לגמילה מעישון מקבל כרופא משפחה דרך מכבי במרפאת מומחים ברמת גן ברחוב ביאליק 13 תורים במספר 036738090 ומקבל באופן פרטי ליעוץ להפסקת עישון, כולל דיקור להפסקת עישון וירידה במשקל פרטים באתר www.refoua.co.il

25/04/2012 | 07:42 | מאת: עמיר

אפשר לינק??? או שהסיגריות האלה מחסלות לך את הביזנס???

04/05/2012 | 22:21 | מאת: אביב

רופא לסיגריה קוראים ZAG ואני לא מעשן 11 חודשים... :-) זה לא בדיוק גמילה כי מדובר בתחליף המכיל ניקוטין (כמו המדבקות וכו') אבל זה עובד וגם חסכתי לי איזה 6600 ש"ח בזמן הזה ומרגיש הרבה יותר טוב אז תהנה ושיהיה בהצלחה גם לך

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?