גמילה מעישון עם wellbutrin xr

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/04/2012 | 10:53 | מאת: או

שלום, אני בן 34 ומעשן 21 שנים. בעבר ניסיתי להגמל עם זייבן וזה הצליח אבל פיתחתי התמכרות לזייבן וכשהפסקתי עם התרופה, חזרתי לעשן. לאחרונה, הרופא שלי המליץ לי לנסות להגמל עם wellbutrin xr 150mg. הוא אמר לי שלוקחים כדור אחד ביום וכמו זייבן מפסיקים תוך שבועיים. ממה שקראתי באינטרנט, רשום שצריך לקחת 2 כדורים ביום לאחר שלושה ימים. האם אכן כדור אחד ביום יעשה את העבודה? בנוסף, מתי צריך להפסיק להשתמש בתרופה? תודה וחג שמח!

השימוש בתרופה הוא כדור אחד ב 3 ימים הראשונים 2 כדורים בהמשך הפסקת עישון מהיום העשירי לכדור ונטילת התרופה למשך 2-3 חודשים וקנה זייבאן ולא וובוטרין XR בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il רופא משפחה במכבי שירותי בריאות במרפאת מומחים בביאליק 13 רמת גן תורים אליי כרופא משפחה בקופה דרך 036738090 או דרך אתר מכבי

06/04/2012 | 12:51 | מאת: או

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?