הפסקת עישון משולבת עם תרופות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/09/2008 | 14:06 | מאת: מני

הלו דוקטור אני מעשן 15 שנה 30 סיגריות ליום ולא מעשן בשבת אבל רץ להדליק עם צאת החג החלטתי להפסיק לעשן לפני החגים. איך אני עושה את זה? רופא המשפחה שלי הציע לי צ'מפיקס או מסטיק או סדנת עישון. מה כדאי? זו תרופה טובה? מה לבחור? תודה מני

19/09/2008 | 14:24 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום מני, אני שמח בשבילך ומשפחתך שהחלטת להפסיק לעשן. אתה שואל מה עדיף? מסטיק? צ'מפיקס? או שמה סדנת עישון? והתשובה היא: גם וגם וגם! אתה מעשן 30 סיגריות ליום זמן רב, מכאן שאתה מכור לניקוטין. תחליפי ניקוטין, דוגמת מסטיק או מדבקה או משאף עשויים להפחית את תסמונת הגנ=מילה ולתרום להצלחת הפסקת העישון. הצ'מפיקס היא תרופה טובה שפותחה במיוחד הן להצלחת הפסקת העישון והן להפחתת תסמיני הגמילה, תרופה זו עשויה לסייע להצלחתךבהפסקת העישון ולגרום לך להתמיד בכך. באשר לסדנא - תמיכה קבוצתית וליווי הפסקת העישון על ידי איש מקצוע המתמחה בגמילה מעישון, יעלו את סיכויי ההצלחה עוד יותר. אתה מצליח להתמיד באי עישון במשך שבת שלימה, כעת העזר בכל העזרים שהוזכרו כאן ונסה לעשות שבת תמידית לעישון. עצם זה שקבעת יעד להפסקת העישון, מראה על רצינותך וסיכוייך לחדול מעישון. שנה טובה ובהצלחה, דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?