סדנה שהופסקה באמצע

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

15/03/2012 | 16:38 | מאת: מ.ש

שלום ,התחלתי ב-1/1 סדנה להפסקת עישון בקופת חולים. ביום שהייתי אמורה להפסיק לעשן, אחרי שבועיים של נטילת צ'מפיקס, אחותי נפטרה פתאומית ולא הייתי מסוגלת לעמוד בהפסקת העישון . התקשרתי למנחה והיא אמרה לי להפסיק את הכדורים בהדרגה וכך עשיתי. עכשיו אני רוצה לחזור אבל לא רוצה לחכות לתחילת סדנה חדשה . איך אני יכולה לקחת שוב את הכדורים אם כבר לא נשארו לי הראשונים של חצי מ"ג ?

כיוון שכבר התנסית בתרופה לא ממזמן אני חושב שאת יכולה לקחת מינון מלא מהתחלה ( לא שיש בספרות המדעית תשובה לשאלתך איפשהו ) קבעי לך יום הפסקת עישון שיהיה בין הימים 7-14 מתחילת נטילת הצמפיקס בהצלחה שלא תדעי צער

16/03/2012 | 05:56 | מאת: מ.ש

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?