שינויים במוח ..

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/03/2012 | 15:48 | מאת: אבירן

שלום רב לפני כשבוע וחצי התחלתי עם צמפיקס כפי שרשום. האם התרופה משחררת דופאמין או כל דבר אחר? או שהיר רק חוסמת את הקולטנים אשמח להסבר בבקשה אני שם לב לשינויים שחלים לי בראש ורציתי לדעת אם זה טוב או לא תודה רבה אבירן

התרופה נקשרת לרצפטורים הניקוטינרגים וגורמת לכך שתהיה הפרשה של דופמין אבל ברמה נמוכה יותר מזו של עישון סיגריות בייחד עם זאת היא חוסמת את הקולטן מה שמונע הנאה מעישון למי שכן יעשן עם התרופה הפעילות אם כן כפולה מפעילה וחוסמת כאחד www.refoua.co.il

11/03/2012 | 19:58 | מאת: אבירן

ומה שאני שם לב שהתגובות שלי והרגשות גם משתנות אני מתכוון שפתאום אני שם לדברים ומסתכל עליהם אחרת כאילו יצאתי מתוך בועה ולא רק של הניקוטין אתה מבין אותי? אני קולט מידע שתמיד היה לי בראש ואף פעם לא יישמתי אבל כיול פתאום באירועים מסוימים אותם רצונות שהיו יוצאים ואני מבצע אותן שזה לאכול בריא לשתות מים וכן הלאה? האם יש כאן סוג של חומר כלשהו בתרופה שמשפיע על הפרעות פסיכיאטריות לטובה? או חלילה לרעה?אשמח אם תפרט לי כאן בגלל שאין לי דרך אחרת תודה רבה לך על התשובה והשם ימשור אותך. מחכה לתשובה נוספת :) האם זה הגיוני ומה פשר הדבר? דרך אגב אני נוטל נוגדי דיכאון

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?