נרגילה פעם בשבוע...

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/03/2012 | 20:12 | מאת: שרית הנרגילה

עישון נרגילה פעם בשבוע גחל אחד גורם לנזק בלתי הפיך? כאילו פעם בשבוע יזיק לי? איזה נזק בלתי הפיך אם כן זה יכול לגרום?

לנרגילה נזקים גרועים מסיגריה רגילה, ממספר סיבות החל מרמות הניקוטין , כלה בחומרים נוספים מפוקפקים ומסרטנים שמכניסים לתוכה, וזה מבלי להזכיר מחלות מדבקות שמועברות דרכה סורי, לא יכול לנקות מצפונך שתה במקום איזו בירה טובה ( במינון שמותר לנהוג עם ) ד"ר מיכאל ויינפאס רופא משפחה מומחה החל מה 1.4 מקבל מבוטחי מכבי ברמת גן בביאליק 13 כרופא משפחה יועץ לתזונה , גמילה מעישון, ודיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.o.il

07/03/2012 | 10:17 | מאת: שרית הנרגילה

אבל עישון יכול לגרום נזק בלתי הפיך? כאילו הריאות מתנקות אחרי זה?אם אני לא יעשן איזה 5 שנים נגיד??

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?