איך שורדים את הימים הראשונים?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/02/2012 | 16:05 | מאת: נואשת

שלום רב. אני בת 24 ועישנתי מזה 10 שנים, חפיסה ביום. אתמול, ב - 28.02, הפסקתי לעשן בעזרת הצ'מפיקס והסדנה שאליה אני הולכת פעם בשבוע. חוץ מכל התופעות הלוואי שיש לי מהצ'מפיקס, אני בקושי שורדת את היום מבלי להדליק את הסיגריה. שאלתי היא כזאת, כמה זמן בערך גופי ידרוש נירוטין? והאם אני יכולה לעשות משהו על מנת להקל על הרצון העז לעשן?או איכשהו להפסיק לחשוב על זה? (כי אני סופרת שעות שאני לא מעשנת) בתודה רבה מראש, מרינה

01/03/2012 | 11:01 | מאת: שם בדוי

מומלץ לקריאה: "הדרך הקלה להפסק לעשן" מאת אלן קאר . שינוי התפיסה לגבי הצורך לעשן. מומלץ בחום.

06/03/2012 | 18:32 | מאת: נואשת

לצערי הרב, קראתי את אלן קאר, 3 פעמים, והאמת היא שהוא לא עזר לי בכלל. יתרה מזו, לאחר שקראתי את ספרו בפעם הראשונה, התחלתי לעשן הרבה יותר מהרגיל. בכל מקרה תודה על העצה

הצמפיקס תוך שבועיים אמור מאוד לעזור יכולה גם להעזר בחליפי ניקוטין קצרי טווב כמו מסטיקים וסוכריןת לא תוכלי לא לחשוב על סיגריות אבל תוכלי להחליט לחשוב על איזה יופי שעוד מעט את גמולה מהרעל הזה ד"ר מיכאל ויינפאס רופא משפחה מומחה החל מה 1.4 מקבל מבוטחי מכבי ברמת גן בביאליק 13 כרופא משפחה יועץ לתזונה , גמילה מעישון, ודיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.o.il

06/03/2012 | 18:25 | מאת: נואשת

תודה רבה. עזרתה מאוד

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?