תסמיניים פיזיים לגמילה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

08/02/2012 | 10:54 | מאת: סיון

שלום, הפסקתי לעשן לפני כשבוע וחצי, לאחר 15 שנות עישון של קרוב לקופסא ליום!!! בשלב הזה אני מרגישה כי ההתעסקות בסיגריה ובצורך בה פחתו באופן משמעותי, אך במקביל אני סובלת מתסמינים פיזיים קשים ואני לא יודעת האם לקשר אותם לגמילה מהסיגריות.. אני מתעוררת בכל לילה שטופת זיעה ולא מצליחה לחזור לישון,יש לי מעין כאב גרון מציק כזה ואני מאד לא מרוכזת.. חשוב לציין שאת ההפסקה עשיתי ללא כל עזרים חיצוניים אך אשמח להמלצה באם יש משהו שיכול להקל על הסימפטומים.וכמו כן, לדעת מתי בערך התסמינים הפיזיים חולפים? תודה מראש!!

כל מה שאת חווה הם תסמיני גמילה יעברו בהדרגה תוך מספר שבועות 3-6 יכולה להקל עליהם באמצעות תרופות/תחליפי ניקוטין/דיקור אוזן ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

09/02/2012 | 14:05 | מאת: מישהו

כן כן, אלו סימני גמילה. תחזיקי מעמד. הפסקת עישון זה תהליך פיזיולוגי משמעותי. כעת, אם את לא עוסקת בספורט, זה הזמן להתחיל. הגוף שלך יגיב לזה מאד טוב כי הפסקת לעשן

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?