האם מסטיק ניקוטין יעזור לי בצורה משמעותית להפסיק?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

07/02/2012 | 21:36 | מאת: בן 15

שלום אני נער בן חמש עשרה מעשן שנתיים וחצי היו לי בעיות בריאות הפסקתי לעשן למשהו כמו שלושה חודשים וחזרתי לפני כמה שבועות.. לרעתי בקיצור השאלה שלי האם מסטיק ניקוטין ייתן לי את התחליף של הסיגריה יספק אותי ומה תופעותיו?..

הוא יעזור, לא כמו תרופה אבל מכיר לא מעט שנגמלו עם הרבה כח רצון ומסטיק מה שכן, נהוג לתת תחליפי ניקוטין רק מעל גיל 18 אם תחליט בכל זאת לקחת, במתינות וזהירות ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?