שאלה לגבי ניקורט ותחליפי עישון באופן כללי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/01/2012 | 09:00 | מאת: עמית

שלום, אני שואל לגבי אדם אחר שמעשן חצי קופסה ליום, לאחר קורס מניעת עישון. אני מנסה לעזור לו. אני רוצה לברר אם הניקורט ידוע כאפקטיבי. האם זה תלוי באדם? אם מנסים, כמה זמן לתת לזה כדי לראות אם זה בכלל עוזר? ושאלה נוספת.. כל כך הרבה אמצעים ותחליפים לניעת עישון. איך בכלל בוחרים ?? תודה עמית

פונים למומחה שיעשה סדר בתחום ניקורט יכול לעזור מקובל לתתו ל3-6 חודשים ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?