במידה והפסקתי...

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/01/2012 | 01:56 | מאת: הילה

כמה זמן אחרי הפסקת העישון הריאות שלי חוזרות למצב רגיל? אני בת 24 בריאה בדר"כ לא עושה כושר באופן קבוע(אני לא עישנתי באופן קבוע.. 5 סיגריות בערב עם הבירה... פעמיים שלוש בשבוע לתקופה של חודשיים) החלטתי להפסיק כי אני מעכלת את הנזק שאני עושה לגוף שלי וזה עושה לי רע..

תחושת הקלה בנשימה די במיידי הורדת סיכון לחלות בסרטן ריאות - כל שנה הסיכון הול וירוד עד להשתוות לאדם שלא עישן ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?