גמילה וניקורט

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/12/2011 | 17:17 | מאת: צחי

שלום רציתי לדעת אם אני בדרך הנכונה הפסקתי לעשן לפני שבועים בלי כלי עזר ממש בבום אחרי חמישה ימים לא יכולתי בלי סיגריה אז במקום סיגריה רצתי לבית מרקחת וקניתי ניקורט ומאז אני צורך עד ארבע מסטיקים ביום וזה עוזר לי מאוד בתודה צחי

אומנם ויתרת על תכשיר אורך טווח בדמוי מדבקה או תרופת מרשם ובחרת להעזר רק בתכשיר קצת טווח אבל אם תצליח כך, כולל עד 10 מסטיקים יומיים אז בסדר גמור עדכן בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?