עזרה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

23/12/2011 | 15:16 | מאת: ענת

היי דר' ויינפאס! לפני 7 ח' הפסקתי לעשן בעזרת צ'מפיקס וסדנא של קופ"ח. נגמלתי מעישון כבד של קופסא-קופסא וחצי ביום. לפני שבועיים בגלל שטות!!!! (והאמת גם קושי לא קטן בהתמודדות בתקופה האחרונה) התפתתי ועישנתי סיגריה. צדקו אלו שאמרו "הראשונה היא המחזירה" וכמובן מיום ליום המצב מתדרדר. היום החלטתי לעשות מעשה והלכתי לקנות צ'מיפקס (שאני מחסידותיו) קניתי גם את הקופסא הראשונה וגם א השניה (חודש שני) ולשאלותיי: 1. האם לקחת כמו שלקחתי לפני 7 ח' עם המינונים ההולכים ועולים או שלעבור יש לקופסא של החודש השני של 2 מג' ליום? 2. האם עלי לצפות לאותן תופעות לואי? 3. האם עלי ליטול את אותו פרק זמן (3 ח')? 4. האם עלי לצפות לאותן התופעות כמו כאבי הבטן והעצירויות הנוראיות? אני כל כך כועסת על עצמי שהתפתתי ונפלתי בפח הזה... ואני אפילו לא נהנית מהעישון עכשיו. אסור פשוט אסור. לעזרתך אודה חג שמח ושבת שלום

התשובה היא כן לכל הסיעיפים ומקווה שהפעם יהיו לך פחות תופעות לוואי בהצלחה ככה הן הסיגירות מאוד חברותיות אחת קוראת לשניה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?