....

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/12/2011 | 22:47 | מאת: שנהב

שלום רב, אני בת 16 ואני מעשנת כבר מספר חודשים . התחלתי לעשן עם כל החברים וקשה לי להפסיק למרות שעבר זמן קצר. רציתי לדעת למה כשאני מעשנת סיגריה אחרי כמה ימים ללא עישון מתחילים לי כאבי ראש ואני לא יציבה למשך כמה דקות. אני מודאגת מהמצב ואבקש אם תוכל לתת לי כיוון למה זה קשור הכאבי ראש האלו ומדוע לא מפסיקים . תודה רבה!

עלייך להבדק בדיקה כוללת אין לי יכולת מפה לנחש מדוע יש לך כאבי ראש מאידך עשרות החומרים המסרטנים והרעלים שמכניס מעשן לגופו, לא מפתיע שזה עושה לך כאבי ראש על עוד מהחומרים שיש בסיגריה תוכלי לקרוא ב www.refoua.co.il

20/12/2011 | 01:20 | מאת: מעשן לשעבר

אחרי פרק זמן שלא מעשנים, ואז מעשנים, הראש קצת מסתחרר. קשה לגוף בריא להתרגל לדבר החולה הזה. לפחות אצלי, אחרי כמה סיגריות זה עבר... אני לא יודע אם יש לי את הזכות להגיד לך את זה, שכן אני עישנתי הרבה שנים, אבל אומר לך בכל זאת זה לא היה שווה את זה! עכשיו, שאת צעירה, שאת עוד לא מכורה כבדה, זה הזמן להפסיק. אין לך מושג כמה דברים את תפסידי מזה שתמשיכי לעשן. הדבר הכי משמעותי מבחינתי שהכושר שלי היה על הפנים, שלא יכולתי לעסוק בספורט בגלל זה, בנוסף, כל החיים שלך בזמן שאת מעשנת יסתובבו סביב הסיגריה, הסיגריה תנהל לך את החיים. את תסריחי מסיגריות. יהיה לך ריח רע מהפה תמיד. זה יהיה יקר כספית את תרגישי נורא בזמן שיהיה אסור לך לעשן (למשל טיסות ארוכות, או עבודה ששם אסור לעשן) הבריאות שלך תיפגע יהיה מאד קשה להפסיק לעשן גם שתרצי

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?