מינון של צאמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/12/2011 | 21:25 | מאת: אור

שלום, התחלתי ליטול צאמםיקס לפני כשבועיים ויומיים. כבר 3 ימים שאני לא מעשנת. אני מאוד סובלת מכאבי בטן ותופעות לואי והורדתי מינון לכדור ביום. האם עדיף לקחת כדור אחד ביום או לחלק ל-2 ולקחת חצי כדור בבוקר וחצי בערב? שאלה נוספת, האם אפשרי אחת לכמה ימים ליטול 2 כדורים או שלא מומלץ לשנות מינום? תודה

עדיף כדור אחד ביום ואפשר כשמצליחה ליטול שניים ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?