הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

20/11/2011 | 00:23 | מאת: יעל

שלום, אני בחורה בת 24 וחצי. מגיל 18 התחלתי לעשן מידי פעם. ב-4 שנים האחרונות אני מעשן די הרבה... לא על בסיס יומי קבוע אבל כמעט בכל סופש מעשנת יותר מחצי קופסא. יש לציין שאני נוטלת גלולות. הפסקתי לעשן. שאלתי היא - תוך כמה זמן הגוף יתנקה מהסיגריות? ותוך כמה זמן, אם בכלל, הריאות שלי יתנקו ויחזרו כמה שיותר למצב של אדם שלא מעשן. תודה רבה!

כל מערכת בגוף תתנקה בזמן אחר לאור גילך הצעיר , הפסקת העישון כעת מוסיפה לך שנות חיים ותוך כמה שנים סיכונך למחלות קשות ישתוו למ שלא עישון מעולם ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?