דרוש בדיקה מקיפה וחוזרת !!! {אזהרה זה ארוך }

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/11/2011 | 22:15 | מאת: עמית

שלום רב לדוקטור ולכולם ראיתי פה תגובות של אנשים אשר רשמו שהפסיקו לעשן סיגריות וחשו תופעות מוזרות כגון זרמים חולשות שרירים קפיצות שרירים וכל מיני תופעות שאתה דוקטור וגם אחרים אומרים שתופעות אלו אינן אופיניות לגמילה מעישון ושילכו לעשות בדיקות מקיפות אני יעיד על עצמי שאני בחור צעיר בן 23 מעשן כבר למעלה מ7 שנים מעולם לא חוויתי תופעות כאלו של קפיצות שרירים רעד בשרירי פנים וגם חולשה מסויימת בשרירי פנים הגורמת גימגום קל עייפות ורוק מוגבר אני בתהליך של ההפסקה מעישון כבר 4 חודשים וקצת הפסקתי בבת אחת ואני סובל מהבעיות האלו שהתחילו בדיוק שבועיים לאחר ההפסקה בשביל להבין לפני יומיים עישנתי חצי סיגריה לבדוק עם אכן התופעות קשורות להפסקה ואכן היה שיפור מיידי בגימגום הקל שנעלם לגמרי הרעד בפנים נחלש מאוד וכל זה מחצי סיגריה אני ממש לא רוצה לעשן אבל עם התופעות שלי לא יעלמו האלץ לעשן לצערי הרב כי התופעות שלי ממש אבל ממש מפריעות לי את הקטע של השבוע הראשון עברתי עם זה עצבים שהיו מתח אבל אלו תופעות אופייניות מה עם מה שיש לי אלו תופעות לא מוכרות לכם הרופאים אולי שיחקרו שוב אולי הכניסו חברות הטבק חומרים חדשים זה ממש מבאס אותי אני ישקול לתבוע אותם עם רק אני יוכל למה העולם רע למה מוכרים לאנשים רעל בכל פינה למה נותנים את זה באמריקה ביטלו איזה שהיא אזהרה בית משפט החליט שהיא פוגעת בחופש הביטוי ככה זה שיש כסף בכל מקום בעולם משוחדים טוב הגעתי רחוק מידי אולי זה מעצבים בכל זאת אני בהפסקת עישון שמעתי גם שעובדים על תרופה לפרקינסון מניקוטין יכול להיות? רציתי לשתף שיהיה לכולם גמילה קלה, החיים ללא עישון יפים הרבה יותר !!!!! {שמצליחים להפתר מתסמיני הגמילה או שלא מתחילים עם זה בכלל}

תסמיני הגמילה מעישון רחבים מאוד ויכולים להיות משמעותים ומציקים ביותר, ובלי קשר, כיוון שאני פה עונה מרחוק יש מקרים בהם ממליץ לאנשים במקביל להיבדק כי גם לפעמים תיתכן מחלה במקביל להפסקת העישון הרבה בהצלחה לך

20/11/2011 | 13:42 | מאת: אלי

אכן תופעות מוזרות. גם אני הפסקתי לפני כחודש וחצי ואני לא מקבל את כל ה"הבטחות" לשיפור גופני. אני עדיין מרגיש חנוק, הכושר ככה ככה, השינה שלי קלה וכד'. אבל מה שאתה מתאר נשמע יוצא דופן. במקומך הייתי הולך לעשות בדיקות מקיפות. לגבי הסימפטומים: תנסה לעשן מריחואנה (רפואית) ותראה איך המצב. עדיף שהניקוטין לא יהיה בגופך.

21/11/2011 | 09:48 | מאת: מישהו

כושר לא מגיע לבד. אתה צריך להתאמן. אתה צריך לרצות. תתחיל לצאת להליכות. אתה תראה לאט לאט כיצד אתה משתפר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?