הפסקה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/11/2011 | 09:56 | מאת: י.פ.

האם זה גרוע שביום שהתחלתי כדור ראשון של צ'מפיקס החלטתי שאני גם מפסיקה לעשן לצמיתות. האם עשיתי טעות וזה צריך להיות הדרגתי?

באופן עקרוני היית אמורה להמשיך לעשן בעשרה ימי טיפול הראשונים עד שהתרופה תבנה את עצמה בגוף זה שלא עשית כך, לא פגעת בסיכויי ההצלחה שלך אלא עשית מאמץ קשה שיכל להיות קל יותר לו היית ממתינה 10 ימים ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה, רפואת משפחה, גמילה מעישון, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מהתמכרויות, יעוץ תזונתי www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?