צ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/11/2011 | 10:08 | מאת: יפית

מהים שבו התחלתי ליטול את הצ'מפיקס החלטתי שאני גם מפסיקה לעשן ,היום זה הכדור החמישי שלי אני סובלת מכאבי בטן, האם זה תקין,יש לציין שבלי הכדורים לא הייתי מצליחה להפסיק הם פשוט גורמים לך שלא יהיה לך חשקים לסיגריה למרות שלקראת הערב מאוד בא לי סיגריה ,ואני מחזיקה את עצמי מדוע רק בערב כן מתחשק לי סיגריה??למרות הכדורים..

עלייך להפסיק לעשן ביום ה 7 לנטילת התרופה לכל הפחות עד אז התרופה הולכת ונבנת בדם עם הזמן הצורך לעשן יפחת הכדור עלול לגרום כאבי בטן נטילתו לאחר ארוחה ועם 2 כוסות מים גדולות יפחיתו התופעה בצורה משמעותית ד"ר ויינפאס רופא מומחה www.refoua.co.il

17/11/2011 | 09:54 | מאת: י.פ.

האם זה גרוע שביום שהתחלתי כדור ראשון של צ'מפיקס החלטתי שאני גם מפסיקה לעשן לצמיתות. האם עשיתי טעות וזה צריך להיות הדרגתי?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?