התעניינות בקשר לחברה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/11/2011 | 16:40 | מאת: א.כ

ערב טוב, האם יש מישהו ששמע על חברה שנקראת "אלן קאר"? שמעתי עליה ברדיו שבוע שעבר שהם גומלים אנשים מעישון בסדנא במשך 6 שעות. אני רוצה מאוד להפסיק לעשן ולא מצליח. ממתין לתשובתכם תודה

הם משקיעים לא מעט בפרסום יש להם אתר מוזמן לגלוש באתרם בהצלחה

20/11/2011 | 14:19 | מאת: אלי

השיטה טובה אבל אפשר גם ללמוד אותה מהספר שלו "הדרך הקלה להפסיק לעשן".

26/12/2011 | 01:10 | מאת: נטלי

אני הפסקתי לעשן עם הספר ?בדרך הקלה להפסיק לעשו?. שיטה מצוינת, לקרוא ולהפנים בראש פתוח, ואין שום חשק לחזור לקחת אפילו סיגריה אחת. לא הייתי רוצה לבחור שום שיטה אחרת. עישנתי 8 שנים פחות מקופסא ביום, נגמלתי בבת אחת והחשק מעולם לא חזר. אני ממליצה.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?