מעבר מזיבאן לצמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/11/2011 | 12:57 | מאת: שאול

לפניי כ 6 שנים הפסקתי לעשן למשך שנה וחצי,לקחתי זיבאן משאף ניקוטין וירדתי הדרגתית בכות עד ל אפס. זמן מה לאחר הפסקת הזיבאן הרגשתי לא טוב כנראה דיכאון שעבר לאחר כ 6-8 שבועות. כעת אני נגמל שוב באותה שיטה(מסטיק כי אין בארץ משאפים) האם לאחר 3 חדשיי זיבאן אוכל לעבור לצמפיקס+ציפרהלקס,ואם כן איך כדאי לבצע את המעבר.

עליך לבחור תרופה לגמילה מעישון זייבאן או צמפיקס להצמד רק אליה עד לחצי שנה ברצף אין שום הגיון ויתרון לעבור מאחת לשנייה במקביל אין בעיה ליטול טיפול אנטידכאוני לפי הצורך ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

13/11/2011 | 19:02 | מאת: שאול

האם אפשר בו זמנית את התרופות הנל

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?