סיגריות ללא ניקוטין

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/11/2011 | 15:23 | מאת: שרון

ד"ר ויינפאס שלום, אני מעוניינת להפסיק לעשן ולא מצליחה לבד. הייתי בסדנא של קופות החולים אך היא לא עזרה. האם ניתן/בטוח להשתמש בסיגריות שמוכרים ללא ניקטין?(הני רוז) תודה

סיגריות אלו מסוכנות ולא תורמות בכיהוא זה לגמילה מעישון ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

03/11/2011 | 22:35 | מאת: שרון

תודה רבה על המענה המהיר. אשמח לשמוע מהם הסיכונים שטמונים בעישון הסיגריות האלו שכן הן לא מכילות ניקוטין וחומרים רעילים אחרים שיש בסיגריה רגילה. תודה רבה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?