רמלה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/10/2011 | 13:03 | מאת: וופא

בעלע רוצה להפסיק לעשן ניסה טיפול הוליסטי שעזר לחברים שלו אך לו לא עזר לקח כמה ימים זיבאן והפסיק הרגיש לא טוב הוא שואל האם יש סיכוי שהמסטיק של הניקוטין יעזרו לו והאם המסטיקים מסובסדים ע"י קופת חולים? תודה

המסטיק יכול לעזור אבל עדיף טיפול כולל ומסגרת שיתנו לו עוד כלים והסברים על שימוש בכל הכלים המסטיקים לא מסובסדים אך מחירם ממש לא בשמים ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?