הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

23/10/2011 | 12:47 | מאת: שרית

בני כמעט בן 18 . האם יוכל להצטרף לסדנה לגמילה מעישון במכבי? ברצוני שבעלי ובני יגמלו יחדיו. חשוב לי לעשות זאת כעת , לפני גיוסו לצה"ל ובעיקר משום שבני סובל מאלרגיה יומיומית, שיעול, ליחה, נזלות... האם למרות שהוא עדיין לא בן 18 יאשרו לו באופן מיוחד? תודה שרית

עקרונית הגיל הוא מ 18 אבל נסי לבקש מהקופה/סניף/משרד הם מחליטים

24/10/2011 | 09:44 | מאת: אלי

אהי משתתף בסדנה לגמילה בימים אלו ממש (לא מעשן כבר שבועיים וחצי) ויש בסדרה 3 זוגות של הורים וילדיהם. אמנם כולם מעל גיל 18, אבל כמו שד"ר וינאפס יעץ, אני חושב שתוכלי לדבר איתם ולקבל אישור.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?