ד"ר תעזור לי בבקשה להפסיק!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/09/2008 | 00:16 | מאת: TBH

אני בן 15 בקרוב 16 אני התחלתי לעשן לפני שנתיים ומשהו... אני שונא את זה שאני מכור לזבל הזה! ומצד שני אני מאוד אוהב את זה ההוריםש יל בריבים איתי כל פעם מחדש ביגלל הסיגריות.. אבא שלי בחים לא יקבל את זה כי אמו מתה מסרטן ריאות בגיל 62 אני מבקש מימך שתמליץ לי על דרך כלשהי להפסיק לעשן תודה רבה בכל מקירה וערב טוב

17/09/2008 | 11:44 | מאת: ד"ר אריק שכטר

17/09/2008 | 11:58 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום לך, ראשית ניזכרת בזמן ואתב באמת יכול להיגמל מהעישון מבלי להשאיר נזק ונכות בגופך. עצם זה שאתה מבין שאתה מכור ואתה שונא את זה, זה כבר צעד ראשון להפסקת עישון. עלייך לעשות שני דברים: 1. לגשת לרופא המשפחה - אל תדאג, למרות היותך קטין רופא המשפחה מחוייב לסודיות רפואית ולא ימסור את דבר השיחה להוריך- ולבקש ממנו עזרה - למשל תחליף ניקוטין עם הסבר מעמיק. 2. צור קשר עם סדנא להפסקת עישון במסגרת קופת החולים שלך, זה מאוד יעיל! אם אתה בכללית התקשר ל 2700* אתה מוזמן להמשיך להתייעץ בהצלחה דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?