איך גורמים למישהו להפסיק ?!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/09/2011 | 18:10 | מאת: שי

יש לי ידיד שמעשן כבר שנה והוא בן 15 בערך , הוא פשוט לא מבין שזה פוגע בו . בבית הספר יש אינסוף סדנאות שמסבירות את הסכנות של העישון ומדוע זה לא טוב ואיך זה מזיק . איך אפשר לגרום לו להבין איזה נזק הוא עושה לעצמו ? חשבתי לדבר עם מישהו מבוגר שאחראי עליו [הורה,אח גדול,מורה..] אבל אני חוששת שהוא יכעס עוד יותר ויהיה ממש אנטי לזה . מה אפשר לעשות ? : O

שאלה טובה אני יודע לעזור לאנשים שרוצים להפסיק לעשן לא כלכך עוסק בלשכנע אנשים שלא מעוניינים להפסיק

15/02/2013 | 13:06 | מאת: לאלי

איך אפשר לעשות שמישהו יפסיק לעשן והוא רוצה ?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?