הפסקת צ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

15/09/2011 | 20:07 | מאת: רוית

שלום ד"ר ויינפאס, אני נוטלת כחודשיים וחצי צ'מפקיס מתוכם מעל חודשיים לא מעשנת (הפסקתי ביום ה10 לנטילת התרופה) ובמקביל השתתפתי בסדנא של הקופה. כמובן שיש לי רק דברים טובים לומר על הצ'מפיקס, אפילו בחלומות שלי לא חלמתי שהוא כל כך יעזור לי ובטח שלא שחשבתי שאפסיק לעשן יחסית בכזו קלות. לאורך כל התקופה לא סבלתי מתופעות לוואי של הצ'מפיקס בכלל אלא שבשבוע האחרון לצערי זה לא המצב הכדורים גורמים לי לבחילות נוראיות, סחרחורת ואח"כ כאב ראש ארוך ומתמשך על פני כל היום.בתחילה זה קרה רק מהכדור של הערב וביומיים האחרונים גם הכדור של הבוקר. מיותר לומר שאני מתקשה לתפקד כראוי. אני קצת חוששת להפסיק לקחת את הכדור, בסדנא הדגישו שצריך 3 חודשים, שזו ההמלצה (ואני תכננתי להמשיך אפילו לחצי שנה). מה אתה אומר? יש לך עיצה בשבילי? אני חוששת לקלקל את הגמילה המוצלחת שלי...חיכיתי לזה הרבה שנים :-) תודה.

גם אני מנחה ליטול הצמפיקס ל 3 חודשים ויש בסיס פיזיולוגי להנחיה זו. מאידך, בניגוד לרוב האנשים שחווים התופעות לוואי בתחילת הטיפול ואז הם מתמתנים אצלך קרה הפוך עברת את השלב הקריטי אני חורג מההוראות היבשות ותומך בכך שתפסיקי עם התרופה קחי תחליפי ניקוטין בעת הצורך בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?