הפסקתי לעשן , האם צ'מפקיס עשוי לעזור לי?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/09/2011 | 02:29 | מאת: בועז

אהלן ד"ר, שמי בועז, אני בן 30 והפסקתי לעשן לפני כחודש וחצי, אחרי 12 שנה של עישון חפיסה ביום , מאז שהפסקתי לעשן תוקפת אותי לפעמים תחושת דיכאון או אגרסביות מיותרת, כידוע יש תור של מספר חודשים לסדנאות גמילה מעישון של מכבי, ואי אפשר לקנות את הצ'מפקיס בהנחה ללא השתתפות בסדנה, שאלתי היא כזאת, בהנחה שאני אצליח להחזיק מעמד בחודשיים הקרובים ללא סגריות ובלי תרופה האם יהיה כדאי בכל זאת לקחת את התרופה על מנת להקל על תסמיני הגמילה (הפסיכולוגיים)? שאלה שניה היא, בת'כלס, התופעות לוואי הנפשיות בעת השימוש בתרופה הן בשכיחות גבוהה? עד כמה הן חזקות? תודה מראש, בועז

עיקר הקושי בתסמיני הגמילה הוא בחודש הראשון אם תעבור אותו בעצמך על אחת כמה וכמה שאם תעבור חודשיים בעצמך לא חושב שיהיה טעם להתחלת צמפיקס נסה לוכנסיות ניקוטין מידי פעם ותרגילי נשימה והרגעה ד"ר ויינפאס www.refoua.co.il

14/09/2011 | 13:19 | מאת: בועז

בינתיים אני מחזיק מעמד כבר חודש וחצי ללא כל עזרה, אני מקווה שבאמת זה יהפוך להיות יותר קל בהמשך, תודה על התשובה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?