כריתת שד והפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/09/2011 | 13:35 | מאת: נוגה

שלום עברתי כריתת שד לפני כמעט שבוע בשל מחלת הסרטן שלי.אני בת 33 מעשנת מגיל צעיר מעולם לא עברתי את חצי הקופסא ליום,ובזמן גילוי המחלה הורדתי ל-5 או 6 סיגריות ליום בזמן הטיפולים הקשים זה מה שהחזיק אותי שפויה לצד המריחואנה הרפואית. אני סובלת מדיכאון מאז שאני זוכרת את עצמי והסיגריות מרגיעות אותי יותר מכל טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי שעברתי בימי חיי. כעת משעברתי את הכריתה בשדי אני מרגישה מעונה כל שניה זוחלת לי,אני בוכה הרבה ולא בגלל הכאבים החזקים והחוסר אונים שבו אני שרויה או האובדן.אני פשוט רוצה סיגריה! אני מרגישה כאילו אני נענשת למרות שהטיעון ההגיוני של הרופאים לגבי עישון כרגע במצבי יסכן אותי בנמק או בהחלמה לא נעימה. אני כל היום מסממת את עצמי בכדורי הרגעה , מריחואנה בטיפות ומידי פעם כמה שאכטות בודדות (הטיפות לא עובדות עלי) התחושה שלי רעה כאילו לא מספיק כל מה שעברתי כמעט 10 חודשים מהגיהנום הנה הרגע הזה בא-כרתו לי את השד ואפילו לא היה לי טקס של פרידה ממנו עם סיגריה טובה מיותר להציע לי לנסות לצאת לטיול או לראות טלוויזיה או לקרוא ספר טוב כל זה תמיד היה מלווה בסיגריות בבקשה עזור לי אני עומדת לבגוד בעצמי עם סיגריה כי איני יכולה עוד לסבול תודה אני בבית שנים בשל דיכאון והסיגריות ליוו אותי במשך היום החל מציור או כתיבה על המחשב או אפילו לאחר ארוחה

לא רואה סיבה מדוע לא תעזרי בכל השיטות שעוזרות למכורים להגימל מעישון תוכלי לקרוא יותר על כל השיטות הקיימות באתר www.refoua.co.il

06/10/2011 | 12:10 | מאת: אלי

אני משתתף בתחושות שלך ומצטער על מה שעבר עליך. היי חזקה. אני קצת תמה איך המריחואנה לא עזרה לך לשכוח מהסיגריות. בכל מקרה את צריכה להרגיש שמחה מהגמילה מסיגריות. את משתחררת מהתמכרות מזיקה ויקרה. להפסיק לעשן זה מתנה, לא עונש. אל תרגישי אומללה בגלל זה. אני ממליץ לקרוא את הספר של אלן קאר, שם האפקט המרכזי שלו זה איך להרגיש טוב בלי הסיגריות. הבצלחה ובבריאות.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?