תהליך ניקוי ריאות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

05/09/2011 | 02:19 | מאת: יוסף

אני עישנתי בערך 5 שנים כ4-5 קופסאות בשבוע.בשנה האחרונה לעישון הפחתתי כמויות והגעתי מקמסימום ל3 בשבוע כש לרוב זה היה 2 קופסאות.כיום אני כבר לא מעשן כחודש.השאלה שלי היא כמה זמן בערך יקח לריאות להתנקות לגמרי?ועד כמה פעילות גופנית יכולה לזרז את התהליך אם יכולה בכלל?

אין תשובה חדה מבחינת כושר גופני ושיעול וכיח - תוך חודש מבחינת הירידה לסרטן ריאות כל שנה ירד הסיכון בעוד כמה אחוזים בעוד עשור הסיכון יצנח ל 30% ממה שהוא היום ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

06/09/2011 | 08:16 | מאת: יוסף

למען האמת לא מעניין אותי כל כך הסכנה של סרטן.השאלה שלי הא בעצם מה הוא הזמן המשוער שבו כל מה שהכנסתי יצא.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?