למה כל כך קשה לקבל צמפקס במכבי?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

31/08/2011 | 10:34 | מאת: יוסי

פניתי לרופא המשפחה שלי על מנת להתחיל טיפול בצמפקס, התשובה שקיבלתי היא שכדי שאני אוכל לרכוש את התרופה בסיבסוד (80 שח) עליי להשתתף בסדנה להפסקת עישון, או/ו שיחות טלפון יומיות. במידה ואני לא משתתף התרופה תעלה לי כ500 שח בחודש. סדנת גמילה לא קיימת כרגע באיזור, ובטלפון שלחו לי מכתב שעקב עומס יחזרו אליי בתוך חודש, שעבר כבר מזמן. סהכ ביקשתי להפסיק לעשן.. למה אני צריך לרדוף אחרי תרופה שמגיעה לי? כן ואני במכבי. אנשים שפגשתי שמבוטחים בכללית לא צריכים לעבור את כל החלם הזה.

הי יוסי אני אומנם מקפיד לא לעסוק בבירוקרטיה אני רק רופא לא מנהלתן גדול אבל אסביר לך בכל זאת: הממשלה החליטה שהיא מסבסדת את התרופה למי שישתתף בסדנת עישון דבר זה נכון לכל הקופות גם לכללית מכבי הקופה היחידה שיש לה גם אפשרות ליישם את זה דרך שירות טלפוני של שיחה אגב חד שבועית ולא חד יומית לגבי ההחלטה , עליך להבין שזו החלטת ממשלה ולא קפריזה של קופה זו או אחרת אני מבין ומודע לכך שישנה בעיה של זמינות לסדנאות כמובן שזכותך לא לחכות לסדנה ולרכוש התרופה במחיר מלא כמו שהיה לפני שנתיים זה עדיין לא הרבה יותר מהוצאות על סיגירה בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

24/02/2012 | 15:44 | מאת: ישראל

לא נכון גם בכללית אתה צריך לעבור סדנא בכדי לקבל את הצמפקיס במחיר מוזל זה שווה אני קניתי במחיר מלא והיתחלתתי תהליך אחרישנרשמתי לסדנה קיבלתי החזר הכדור מצוין אחרי שתתחיל לקחת אותו לא תרגיש כל צורך לסיגריה אני נקי 10 ימים בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?