הפסקת עישון ע"י טיפול אנרגטי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

28/08/2011 | 14:38 | מאת: אלי

שלום אני מבקש לשאול את המומחים בתחום, על יעילות הטיפול האנרגטי להפסקת עישון לפחות לפי הפרסומים הטיפול יעיל עד שטיפול אחד מספיק להפסקת עישון ואפילו ללא תופעות לוואי. טיפול נוסף שאני מבקש לברר את היעילות שלו הוא טיפול באיפנוזה ומהו הטיפול היעל מתוך הטיפולים ששאלתי בברכה אלי

התשובות בפורום זה מבוססות על מחקרים מדעיים: אין שום מחקר על טיפול אנרגטי והוא לא נחשב בכלי הרפואה ככלי יעיל על היפנוזה יש מחקרים לא מחמיאים בתחום, אבל כתוספת לכלים שכן הוכחות ( טיפול קוגנטיבי תחליפי ניקוטין תרופות.. ) זה לא אמור להזיק ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?