24 שעות בלי סיגריה...

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

18/08/2011 | 09:34 | מאת: כרמית א

שלום ד"ר ויינפאס, אני בת 36 20 שנה מעשנת 2 קופסאות ביום השתתפתי בסדנא לגמילה מעישון זה כבר היום ה-12 לצאמפיקס + מדבקת ניקוטינל בזרוע ומרגישה שהכדורים והמדבקת ניקוטין ממש לא עוזרים לי אני כבר 2 שעות בלי סיגריה ואני מרגישה עצבנית וכל הזמן מדמיינת אותי מעשנת מה עושים? למה הצאמפיקס לא עוזרים לי? למה גם המדבקת ניקוטין לא תורמת לגמילה. אבל בשום אופן אני לא יוותר ולא ידליק סיגריה, זה היה חלום חיי להפסיק לעשן ואני לא ינפץ אותו מבטיחה לעדכן בהמשך

יש אנשים בהם הצמפיקס עוזר לאחר יותר זמן מ ה 14 ימים הראשונים בהם מומלץ להפסיק לעשן כנראה שבקרוב ישתנו ההמלצות ויהיה ניתן להמשיך לעשן במקביל לכל החודש הראשון לנטילתו לו לא הפסקת כבר הייתי אומר לך להמשיך עם הצמפיקס לעוד שבועיים עם עישון במקביל אבל כבר הפסקת אז קצת סבלנות עד שהתרופה תשפיע יותר ואולי גם העלאת מינון המדבקה אם אינך מקבל את המינון הגבוה יותר וכמובן גם תחליפי ניקוטין קצרי טווח ככל שיעבור הזמן ייקל לך בהצלחה ד"ר ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?