גמילה וסחרחורת

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/08/2011 | 21:24 | מאת: נגמלת

אני מעשנת כ 9 שנים, בממוצע קופסא ליום אני בת 29 , סטודנטית כך שרוב הזמן איני עוסקת בפעילות ספורטיבית כלל לפני כיומיים החלטתי ללכת לפעילות אירובית מאומצת לאחר 45 דק של פעילות קיבלתי סחרחורת שנמשכה כ 2-3 דק סחרחורת יחסית חזקה, לא חוויתי כזאת מעולם נאלצתי לשכב על הרצפה ולהרים רגליים(יש לציין שהיה לי חם מאוד) בעקבות זאת הפסקתי לעשן בבת אחת לבד כי נלחצתי מאוד עכשיו כ48 שעות אחרי אני עדיין מרגישה מעין סחרחורת קלילה כזאת מידי פעם גם במהלך ה48 שעות חוויתי סחרור קליל כזה..זה הגיוני? זה מהגמילה? או שזה חריג? יש לי גם שיעול מעצבן כזה מלווה בליחה קלה(שהוא גם מופיע מידי פעם) כמה זמן נמשכת הגמילה אני ממש חוששת אני כבר מתחילה לחשוב שיש לי דברים אחרים בגוף

כדאי לגשת לרופא ולבצע הערכה לגבי עניין הסחרחורות בדיקת לחץ דם בעמידה בשבכיבה האזנה ללב, אקג, בדיקות דם הסימפטומים הפיזיולוגים של הגמילה נמשכים עד חודש כדאי להעזר בתרופות/תחליפי ניקוטין/יועץ /סדאנות קראי חומר נוסף באתר www.refoua.co.il בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?