בעיות בהפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/09/2008 | 10:40 | מאת: רותם

ד"ר שכטר שלום רב, אני מעשנת מגיל 17 , ניסיתי כמה פעמים להפסיק ללא הצלחה,לקחתי תרופות , ניסיתי לבד אך זה לא עזר , אני מתלבטת בין 2 פתרונות שעומדות בפניי - קורס של בית חולים וולפסן וקורס של אלן קאר האם אתה מכיר את אחד מהתוכניות וכמה הן מועילות ? אשמח לקבל תשובתך

06/09/2008 | 17:14 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום רותם, לשאלתך הישירה, ככלל קורסים במערכת הציבורית, דוגמת בית חולים וולפסון, עדיפים על קורסים פרטיים, כיוון שהם נטולי פניות, כלומר אין בהן הטיות מסחריות לטיפולים כאלו ואחרים הכדאיים מסחרית לעורכי הקורס המסחרי. לרוב קורסים במערכת הציבורית הם גם זולים יותר. עם זאת, הפסקת עישון הוא עניין רציני ביותר ולכן תמיכה רפואית תרופתית היא חשובה ביותר. לפני שאת זונחת את האופציה התרופתית, מחובתי ליידע אותך בדבר הופעת תרופה חדשה בשם CHAMPIX שיעילותה כפולה ממה שהיה ידוע עד כה. זאת תרופת מרשם ועלייך לפנות לרופא/ת המשפחה שלך לשם קבלת מרשם והסבר. בכל אופן אני שמח שאת בדרך לשפר את בריאותך ואיכות חייך, מאחל לך הצלחה מרובה והרבה אוויר נקי, דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?